DONALLOP a Ses Païses d'Artà

Ses Païses Com arribar

Tria la teva zona

ANTICIPADA

info
12€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Despeses de gestió

0€
0€

DONALLOP a Ses Païses d'Artà...

Veure entrades

Descripció

El duet, ara residents a Catalunya, de cada vegada es deixen caure menys per l'illa, i de cada vegada són més especials els emplaçaments que trien per mostrar les seves cançons. Els Misteris de sa vida han passat a Mallorca per l'Auditorium de Palma, el Castell de Bellver, Sa Congregació de Sa Pobla, Es C.I.NE de Sineu, entre molts altres a l'altra banda del mar, Born de Cançons, Festival Jardins de Pedralbes i Primavra Club a Barcelona, Festival Acústica de Figueres, Altacúsitc i Ja Veus a Tarragona, i per aquest estiu una de les cites ineludibles pels seguidors de la banda és aquesta trobada a Artà. Un espai inigualable a la Mallorca de Llevant, que de segur se fondrà amb les cançons i la poesia de DONALLOP.About Ses Païsses:


Ses Païsses és un poblat talaiòtic al municipi d'Artà. És dels més complets i ben conservats de Mallorca, en aquest poblat destaca la gran murada ciclòpia, que conserva tot el perímetre de 320 metres i la seva espectacular porta monumental, que s'ha convertit en un dels símbols de la prehistòria de Mallorca.
La venta ANTICIPADA es tancarà el dimecres abans del concert, a partir d'aquell moment es podran fer reserves al telf. 971829700 o recollir-les al mateix Teatre d'Artà. 

Com arribar

Ses Païses
Lloc Poligon 13, 113, 07570 Artà, Illes Balears
Artà, Illes Balears