MICAH P. HINSON

Auditori d'Alcúdia Com arribar

Tria la teva zona

Anticipada

info
12€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Despeses de gestió

0€
0€

MICAH P. HINSON...

Veure entrades

Descripció

Torna per sèptima vegada Micah P. Hinson a Mallorca, després del SOLD OUT de la darrera actuació, aquesta vegada visitarà l'Auditori d'Alcúdia, el pròxim 20 d'abril de 2018 als 21.00 h.

El nou àlbum ha estat descrit, en paraules del seu autor, com "una moderna òpera folk que recorre la vida d'una família, estenent per tots els estranys i gloriosos llocs als quals et dirigeix la vida (...) vivim amb ells, morim amb ells".

Un treball de dos anys d'elaboració i catorze cançons, escrit i gravat en Denison (Texas) donis d'una perspectiva analògica, i que només ha entrat en l'era digital a arribar al procés de premasteritzacions.

La biografia de Micah P. Hinson, oriünd de Memphis però resident en Abilene (Texas), gaudeix d'episodis intransferibles i ha estat escrita donis del costat salvatge de l'adolescència nord-americana, esquitxada d'estades a la presó i relacions difícils amb els estupefaents, l'amor i la salut. D'aquí emana el caràcter catàrtic de les seves composicions, que han absorbit el dolor que va suportar per rehabilitar-se i deixar això enrere i, a partir de 2008, la tranquil·litat de qui ha superat el tràngol. D'aquí també procedeix el component redemptor dels seus directes.

S'ha escrit d'ell que estem davant el Leonard Cohen del indie. Ha anat ascendint de l'estatus de desconegut absolut al de figura emergent de moda (amb el seu primer disc), d'aquí al d'icona de culte (amb el segon) després al d'artista consolidat (amb el tercer, de 2008) i, finalment, al d'estel amb tots els honors (donis de llavors a aquesta part). Ha transcendit els límits de l'escena alternativa -sense perdre la seva aura emblemàtica en aquest món- per calar sense problemes en el 'mainstream' receptiu amb les anomalies.

"L'habilitat de Micha P. Hinson per explicar històries, que ha estat tan meravellosament desplegada en els seus àlbums anteriors, no s'hi ha dolçàs; està aquí, i més crua que mai" (The Line Of Best Fit);
"El nou de Micah P. Hinson, és un disc conceptual banyat en llàgrimes que es distingeix per la bellesa autènticament magnètica de la música" (Uncut);
"Tragèdia i penediment, tot això capturat amb un sota analògic bellament amenaçador" (Mullo).

Com arribar

Auditori d'Alcúdia
Plaça Porta de Mallorca, 0, 07400
Alcúdia, Illes Balears

Organitzat per

FONART

Fanáticos de la música, la fotografía, el arte y la cultura en general. En activo desde 1996, organizamos conciertos y festivales, montamos exposiciones, editamos libros y nos liamos con cualquier proyecto interesante que se nos ocurra o que se nos ponga por delante. Nuestra base principal de acción está en la isla de Mallorca pero no creemos en fronteras, ni geográficas ni culturales. Nuestro nombre es la suma de “fona” y “arte”, “fona” es la honda que utilizaban como arma los “foners”, guerreros mercenarios mallorquines de la edad antigua. Nada más y nada menos.

Veure més