Núria Graham presenta: Does It Ring a Bell? (Banda Completa)

Novo Café Lisboa Com arribar

Tria la teva zona

ANTICIPADA

info
10€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

Despeses de gestió

0€
0€

Núria Graham presenta: Does It Ring ...

Veure entrades

Descripció

Núria Graham presenta: Does It Ring a Bell? (Banda Completa) Núria Graham presenta: Does It Ring a Bell? (Banda Completa)
Quan tu no podies ni votar, Núria Graham ja havia tret un disc. I ara, quan tu encara no saps què fer amb la teva vida, ella publica el seu disc de maduresa. És el que té debutar amb 16 anys. Que als 21 ja has transitat prou per a fer el pas endavant tan somiat. “Això és Does It Ring a Bell?” Ni més ni menys: un treball assossegat i riquíssim en matisos que combina la frescor des del punt de vista d’algú que acaba d’estrenar la vintena amb la serenitat de qui ja ha tret tot el que era necessari en els discs previs (First Tracks al 2013, Bird Eyes al 2015 i In the Cave EP al 2016).

Núria Graham, et sona d’alguna cosa? Hauria.

Contemplatiu i evocador, “Does it Ring a Bell?”, arrenca amb la frase “it’s time to grow up, girl!”, a mode d’autoafirmació, i es tanca amb una altra revelació: “Sometimes I do get what I want”. En mig, reflexions sobre desenganys amorosos, pecats de joventut, odes de la diversió desacomplexada, històries sobre noies de bar i somnis d’hospital: bocins de vida comptats com peces de puzle. Peces de la Núria: la que adverteix que amaguis els teus sentiments en algun lloc segur, la que reconeix haver descobert la seva pitjor versió, però també la que et solta que se les apanya millor sense tu i que, sí, a vegades aconsegueix el que vol...

NÚRIA GRAHAM al Novo Café Lisboa el proper 9 de març
22.00h
10€ entradium.
12€ a taquilla

sonoritza: ESTUDIS FAVELA
recomana: BN Mallorca Radio (106.5 fm)

AFTERPARTY: ESTEVETHEQUE (0.00h / FREE) “Indie, 90’s, Grunge, Pop, Rock, Synthpop, Indiedance”

SEMPRE, amb la CULTURA MUSICAL

Com arribar

Novo Café Lisboa
c/ sant magí, 33 (Santa Catalina)
Palma, Illes Balears

Organitzat per

Novo Café Lisboa

Veure més