Orquestra de Cambra de Mallorca

Auditori Municipal de Porreres Com arribar

Tria la teva zona

Entrada anticipada

info
7€ x
imprime tu entrada en casa lleva la entrada en tu móvil pago seguro con tarjeta

L'import de les entrades no es podrà retornar. Els espectadors han de presentar-se amb les entrades a la taquilla entre 30 i 15 minuts abans de l'inici de la funció. La taquilla s'obrirà 1 h abans de l'esdeveniment i la ubicació per orde d'arribada. Es reserva el dret d'admissió. Fins aviat i esperem que gaudigueu de l'espectacle!...                                                                                                                       El importe de las entradas no será reembolsable. Los espectadores deben acudir con las entradas a la taquilla entre 30 y 15 minutos antes del inicio de la función. La taquilla abrirá 1 h. antes del evento y la ubicación según orden de llegada. Se reserva el derecho de admisión. Hasta pronto y esperemos que disfruten del espectáculo!

Despeses de gestió

0€
0€

Orquestra de Cambra de Mallorca...

Veure entrades

Descripció

Orquestra de Cambra de Mallorca Orquestra de Cambra de Mallorca
Orquestra de Cambra de Mallorca Orquestra de Cambra de Mallorca

ORQUESTRA DE CAMBRA DE MALLORCA

TEMPORADA 2017·2018.2 Concert.

Diumenge, 4 de març de 2018, a les 12.00 horas. Matinal. 


La triple B: Bach, Beethoven i Bartók

J.S. Bach. Concert per teclat BWV 1055 - Solista: Tomeu Moll.

B. Bartok. Danses romaneses

L. van Beethoven. Simfonia núm. 4.


SOLISTA: TOMEU MOLL

Pianista nascut a Pòrtol el 1975, comença la seva formació musical a Palma i la completa al Conservatori Superior Municipal deBarcelona, així com en cursos de pianistes com Josep Colom, Miquel Farré, Florent Boffard o Roger Muraro. S’especialitza en el repertori contemporani per a piano amb Jean-Pierre Dupuy. Ha estrenat més d’un centenar d’obres.

Ha actuat com a solista entre d’altres amb la Banda Municipal de Palma. És membre de formacions de cambra com l’Ensemble Espai Sonor i Alter Face piano ensemble. Ha actuat a sales i festivals de Catalunya, Espanya, França, Regne Unit, Alemanya, Finlàndia, Brasil i Xile.

3 Concert.

Diumenge, 8 d'abril de 2018, a les 19.30 horas. 


Eduard Belmar el gran flautista de Mallorca.

W.A. Mozart, Les Noces de Fígaro. Obertura.

W.A. Mozart. Concert per a flauta num. 1.

J. Hayden. Sinfonia num. 101 "El rellotge”.


SOLISTA: EDUARD BELMAR

Nascut a Lloret el 1992, comença els seus estudis de flauta als 8 anys. La seva formació ha passat per l’Escola Superior de Música de Catalunya, amb Vicens Prats, pel Conservatoire National Supérieur de Musique et Danse de Paris, amb Sophie Cherrier i Vincent Lucas i també a la Hochschule für Musik de Stuttgart amb el professor

Davide Formisano.

Ha assistit a masterclasses amb importants professors. Ha pres part també de competicions, destaca la seva participació al premi de la televisió alemanya ARD 2015 a Munic, on va ser distingit amb el tercer premi.

Ha col·laborat amb vàries orquestres del panorama internacional.

Com a solista ha treballat amb orquestres com la Sinfonieorchester des Bayerischen Rundfunk, la Múnchener Kammerorchester o la NDR Elbphilarmonie Orchester (Hamburg). Des de setembre de 2014 és el flautista solista de la Baische Staatskapelle (Baden National Opera) de Karlsuhe, Germany.

El passat abril de 2016 ha guanyat la plaça de flautista solista de l’orquestra de la òpera de Frankfurt.Primer Concert Celebrat:

Diumenge, 22 d'octubre de 2017, a les 19.00 horas. 


LUDWIG VAN BEETHOVEN (1770-1827)


Concert per a piano núm.4 en sol major, op. 58

1. Allegro moderato 

2. Andante con moto 

3. Rondó: Vivace


FRANZ JOSEPH HAYDN (1732-1809)


Simfonia núm. 94 en sol major “Sorpresa”

1. Adagio. Vivace assai
2. Andante
3. Minuet i Trio (Allegro molto) 4. Finale: Allegro di moltoLaura Serra (1996), piano

Nascuda a Palma, comença la seva activitat musical als 4 anys amb el violí. Aviat es decideix pel piano, instrument amb el que realitza els estudis al Conservatori Profes- sional de Mallorca amb Miguel Ángel Segura i Maria Tomàs Vicens.


Es trasllada posteriorment a Saragossa on comença els estudis superiors al Conser- vatorio Superior de Música de Aragón i que nalitza al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid amb Graham Jackson. A dia d’avui continua els seus estudis cursant un màster a la prestigiosa Royal Academy of Music de Londres.


Ha resultat guanyadora de certàmens a nivell internacional com el “Ruperto Chapí“ d’Alacant o el “Grand Klavier - Ciudad de Alcalá”. Ja de nina guanyà el Concurs de Solistes del Conservatori Professional de Mallorca, tenguent la possiblitat de tocar com a solista amb l’orquestra del conservatori. Ha rebut clases magistrals de profes- sors com Leonid Sintsev, Collin Stone, David Kuijken, Piotr Palecny més recentment amb Galina Eguiazarova i Boris Berman.


Bernat Quetglas (1993), director.


Comença a estudiar violí als 4 anys amb el mestre Bernat Pomar. Posteriorment in- gressa al Conservatori Professional de de Mallorca en l’especialitat de viola ns que comença els estudis superiors de composició i direcció d’orquestra al Real Conser- vatorio Superior de Música de Madrid (2011-2015). A dia d’avui estudia a la Universi- dad Alfonso X de Madrid el Màster en Direcció d’Orquestra.


Ha estudiat amb compositors com ara Jörg Widmann, Enrique Rueda, Teresa Cata- lán, Alfonso Romero, David León o Zulema de la Cruz. D’altra banda, s’ha format en la direcció amb els mestres Lothar Zagrosek, Johannes Wildner, Gianluigi Gelmetti, Antoni Ros-Marbà, Miguel Romea o Andrés Salado.


A dia d’avui és director titular de l’Orquestra de Cambra de Mallorca. Tot i la seva joventut ha tengut l’oportunitat de posar- se al capdavant de formacions com la Tonkünstler Orchester, Berlin Sinfonietta, Bulgarian Classic Orchestra, l’Orquestra del Conservatori Superior de les Illes Balears, l’Orquestra Simfònica de la UAX, Rubik Ensemble, Ensemble Diagonal o la Banda Municipal de Palma, entre d’altres.


Com a compositor ha estrenat arreu del país a sales com l’Auditorio de Zaragoza o l’Auditorio 400 del Museu Reina Sofía; i a l’extranger a prestigiosos festivals com el Grafenegg (Àustria). Obres seues han estat premiades en els certàmens Ink Still Wet o els Premis Castellix, i d’altres han resultat nalistes en concursos com el II Concurs de l’International Society for Contemporary Music de Corea del Sud o en la “Old Hispanic Culture Composing Competition” organitzada per les universitats de Bris- tol i Oxford.


1 opinions

5.0 / 5
Gaspar

Molt bon concert. Enhorabona.

23/10/2017 20/10/2017
Carregar més opinions

Com arribar

Auditori Municipal de Porreres
Carrer Cerdà, 21, 07260 Porreres
Porreres, (Mallorca), Illes Balears

Organitzat per

Auditori Municipal de Porreres

Veure més